Política de Privacitat i dades de caràcter personal

En virtut del que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades, l’informem que la realització d’una comanda a la pàgina de https://sportimistic.com implica que les dades que ens proporciona formaran part d’un fitxer titularitat de https://sportimistic.com amb la finalitat de gestionar la comanda, així com mantenir-lo informat sobre productes https://sportimistic.com. Mitjançant la realització de la comanda i l’aportació de les seves dades, el client ens autoritza expressament a comunicar les seves dades a https://sportimistic.com amb les mateixes finalitats que les ja esmentades. El client podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació a través del panel de control o mitjançant de correu electrònic a: info@sportimistic.com

En la petició s’haurà d’adjuntar la següent informació: nom, cognoms i DNI, número d’enviament, domicili a efectes de notificacions, dret que desitja sol·licitar i contingut de la petició.

De la mateixa manera, el client ens autoritza a cedir les seves dades d’enviament a les empreses de transport o altres tercers participants per gestionar els lliuraments de les comandes.

Les dades confidencials del pagament són transmeses directament i de forma encriptada a l’entitat financera corresponent i en cap cas són emmagatzemades per https://sportimistic.com

Llevat que específicament s’estableixi el contrari, es considerarà necessària la complementació de totes les dades requerides als formularis i cupons que trobaràs en aquesta web. En el cas de no subministrar totes les dades estimades com a necessàries, https://sportimistic.com podrà, depenent del cas, no cursar la comanda.

Definició i funció de les galetes (cookies).
Quins tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?
Consentiment / Revocació i eliminació de galetes

Actualitzacions de la política de galetes

1. Definició i funció de les galetes
Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari i oferir-li productes / anuncis més rellevants

2. Quins tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?
La informació que li proporcionem a continuació, l’ajudarà a comprendre els diferents tipus de galetes:

Galetes de sessió: són temporals, romanen a l’arxiu de galetes del seu navegador fins que abandoni la pàgina web, de manera que cap galeta queda registrada en el disc dur de l’usuari. La informació obtinguda per mitjà d’aquestes galetes, serveixen per analitzar pautes de trànsit a la web. A la llarga, això ens permet proporcionar una millor experiència per millorar el contingut i facilitant el seu ús.

Galetes permanents: són emmagatzemades al disc dur, fins a la seva data d’expiració, i la nostra web les llegeix cada vegada que vostè realitza una nova visita.
Les fem servir, generalment, per facilitar els serveis de compra i registre.

Utilitzem també galetes de tercers com les usades per xarxes socials o per complements externs i galetes analítiques que ens permeten recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generades a partir de les seves pautes de navegació per tal d’oferir el millor servei possible a l’usuari.

Aquest lloc web utilitza les següents galetes de tercers:

Google Analytics: emmagatzema galetes per poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d’aquest web. En utilitzar aquest lloc web està consentint el tractament d’informació sobre vostè per Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit s’haurà de fer comunicant-ho directament amb Google. Xarxes socials: cada xarxa social utilitza les seves pròpies galetes per exemple clicar els botons del tipus M’agrada o Compartir.

3. Consentiment / Revocació i eliminació de galetes
L’usuari amb el registre i l’acceptació de les seves condicions consent l’ús de les galetes. Aquest lloc web utilitza aquelles estrictament necessàries per al seu correcte funcionament i per realitzar estadístiques d’ús web, que en cap cas fan identificable a l’usuari.

L’emmagatzematge i tractament de la informació així obtinguda obeeix a una finalitat tècnica, a la fi d’efectuar la transmissió d’una comunicació per una xarxa de comunicacions electròniques, així com poder dur a terme la prestació d’un servei de la societat de la informació expressament sol·licitat per l’usuari registrat.

Pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador, en cas que no permeti la instal·lació de galetes al seu navegador és possible que no pugui accedir a alguna de les seccions de la nostra web.

4. Actualització de la política de galetes
https://sportimistic.com podrà modificar aquesta Política de galetes en funció d’exigències legislatives, reglamentàries, o amb la finalitat d’adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, per això s’aconsella als Usuaris que la visitin periòdicament.

Quan es produeixin canvis significatius en aquesta Política de galetes, es comunicaran als Usuaris mitjançant el web.

Notes addicionals

Ni aquest web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.

Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc d’efectuar el seu dret a eliminació o desactivació de les mateixes. Ni aquest web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels esmentats navegadors.

Propietat intel·lectual:

Tots els elements del web https://sportimistic.com essent o no inscrites en el registre de la propietat (fotos, fitxes de productes, descripcions, ergonomia …) són de la propietat exclusiva de https://sportimistic.com i no poden ser utilitzades. Tots els dibuixos, models, marques, textos visuals o sonors, comentaris, il·lustracions i imatges, reproduïts al web https://sportimistic.com estan protegits amb drets d’autor, dret de marques d’imatge i qualsevol altre dret aplicable.

Aquestes són propietat de https://sportimistic.com o dels seus col·laboradors.
Tota reproducció o representació, de manera explícita o parcial, pot engendrar el delicte de còpia, podent el seu autor iniciar les accions judicials pertinents.

L’usuari que disposa d’una web, blog i que vulgueu utilitzar un enllaç simple reenviant-ho directament a la Home Page de https://sportimistic.com, ha de demanar amb anterioritat autorització a https://sportimistic.com.

Qualsevol enllaç hipertext al web de https://sportimistic.com i utilitzant tècniques de “framing” o de “in-line linking” està completament prohibit.

Jurisdicció competent

En el cas en què sorgeixi una controvèrsia sobre la present relació contractual, les parts estipulen que abans d’iniciar qualsevol acció judicial buscaran una solució amistosa.

Les presents condicions de compra estan sotmeses a la legislació espanyola i en cas de litigi entre les parts, la jurisdicció competent serà la del domicili del consumidor.