Termes i condicions

Identitat del titular d’aquesta web:

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que el titular del domini i pàgina https://sportimistic.com és:
Raó social:
Joan Solà Cardona
N.I.F. 34762324-D
Adreça: Carrer Serrat del Vent núm. 2, Castellar del Vallès 08211 Barcelona
Telèfon: 666244610
Correu electrònic: info@sportimistic.com

Condicions generals d’us d’aquest lloc web:

L’accés a aquesta pàgina web li atribueix la condició d’ “Usuari”, implicant la seva acceptació expressa i sense reserves de les condicions generals que estiguin publicades a https://sportimistic.com, en el moment en què accedeixi a la web. Per tant, l’Usuari haurà de llegir les presents condicions generals d’ús, en cadascuna de les ocasions en què es proposi accedir i, en el seu cas, utilitzar els serveis prestats a través d’aquesta web, ja que aquestes poden patir modificacions.
En aquest sentit, s’entendrà per “Usuari” a la persona que accedeixi, navegui, utilitzi o participi en els serveis i activitats, gratuïtes o de pagament, desenvolupades a https://sportimistic.com

Àmbit subjectiu:

Podrà realitzar compres a https://sportimistic.com tota persona major d’edat i/o amb capacitat per a contractar que desitgi rebre els articles en territori espanyol excepte Ceuta i Melilla, incloent-se en aquest concepte les illes Balears i Canàries (amb les seves condicions específiques). https://sportimistic.com no permet la compra de productes per a la seva posterior revenda. Els clients que estiguin interessats a realitzar compres amb finalitat mercantil, s’han de posar en contacte amb el Servei d’Atenció al Client, on se’ls informarà sobre les diverses opcions per a realitzar la compra desitjada.

Acceptació de la comanda

L’acceptació i la confirmació de la comanda es realitzaran mitjançant la introducció de dades en diferents pàgines/etapes successives :
Afegir els productes a la cistella
Validació de la cistella
Introducció de l’adreça + elecció del tipus de lliurament + acceptació de les condicions generals de venda.
Elecció del mètode de pagament
Fins al pas «El meu pagament», podràs modificar la teva comanda fent clic a la icona de «La meva cistella» a la cantonada superior dreta de la pantalla.

L’acceptació definitiva es realitzarà en el moment de la validació del mètode de pagament escollit.

Els productes i preus

1. Preus

Els preus de venda dels productes en línia a la pàgina https://sportimistic.com, estan indicats en euros. S’aplicaran els preus que estiguin en vigor en el moment de la teva comanda.

Els preus inclouen impostos indirectes en vigor en la data de la comanda, tota variació d’aquests impostos serà aplicable sobre els preus dels productes venuts per la pàgina web https://sportimistic.com.

Els preus indicats a la web inclouen els impostos i costos corresponents segons el règim fiscal de la direcció d’entrega, dins el territori espanyol. (Península, Canàries).

2. Característiques dels productes

El client disposa de tota la informació sobre les característiques bàsiques del o dels productes que desitja demanar al web de https://sportimistic.com.

El client pot seleccionar un o diversos productes entre les diferents categories que ofereix la web https://sportimistic.com.

Mitjançant la web https://sportimistic.com es dóna a conèixer al client el conjunt de característiques bàsiques dels productes en venda (talles, colors, composició, vista, preu…)

https://sportimistic.com realitza un gran esforç per mostrar els colors de les peces de la forma més propera a la realitat possible. No obstant això, volem que tinguis en compte que el color de les peces que apareixen en pantalla pot estar subjecte a variacions depenent de la qualitat del monitor del teu ordinador.

Els productes adquirits en https://sportimistic.com gaudeixen de la seva corresponent garantia legal de conformitat amb la legislació vigent en matèria de drets del consumidor.

3. Condicions específiques de les ofertes en https://sportimistic.com

Segons el marc específic d’algunes operacions comercials, “Lots” o “bons de compra”, el descompte serà proporcionalment repartit sobre el valor de cada article, no podent tenir lloc en cap cas, la venda gratuïta d’un article i s’ha de respectar en tot moment la legalitat vigent.

La comanda:

Per generar una comanda suposa l’acceptació sense restriccions ni reserves a les presents condicions generals de venda.

Per generar una comanda prèviament s’haurà de generar un pagament en línia no serà pres en compte fins a la validació del mateix per l’organisme bancari, mitjançant el servidor de pagament corresponent.

https://sportimistic.com t’informarà mitjançant correu electrònic de les següents fases o estats de la teva comanda:

CONFIRMACIÓ DE LA COMANDA: hem rebut la teva comanda correctament, on es recullen els detalls de la comanda, els articles seleccionats, les despeses de transport així com el número de comanda i el procediment per a exercitar el teu dret de desistiment.

CONFIRMACIÓ D’EXPEDICIÓ: la teva comanda ha sortit dels nostres magatzems; Si en el moment de l’emissió de la teva comanda nostre magatzem detecta que no hi ha existències d’algun dels productes inclosos en el mateix, intentarem localitzar la peça. En cas que no sigui possible, seràs notificat immediatament. A més, l’import de l’article cobrat de més et serà reembossat d’acord amb els terminis indicats en devolucions i reemborsaments

CONFIRMACIÓ D’ENVIAMENT: la teva comanda ha estat lliurada a l’empresa de transport
https://sportimistic.com recomana als seus clients guardar les informacions recollides a la confirmació de la comanda enviada per portal https://sportimistic.com tant en un suport físic com digital.

El pagament:

El pagament s’ha de fer en el moment de finalització de la comanda per part del client. En cap moment, els muntants pagats es poden tenir en compte com pagarés o pagaments a compte.

Per pagar la seva comanda, el client ha de disposar de targeta de crèdit.

En cas d’existir alguna anomalia en relació al pagament, el teu compte client i / o les teves compres poden ser bloquejades i gestionades des dels nostres serveis financers. Aquesta situació serà efectiva durant el període en què es mantingui la irregularitat o durant dos anys depenent de l’anomalia que es tracti. Rebràs tota la informació necessària via correu a l’adreça de correu electrònic facilitada.

El pagament per targeta de crèdit

https://sportimistic.com accepta les targetes VISA, i MASTER CARD.

Escollint el pagament amb targeta de crèdit, el portal web integra les normes de seguretat SSL.
El total de la comanda serà cobrat al finalitzar la comanda, després d’haver estat validat pel client.
Com a mesura complementària al sistema de pagament segur i amb l’objectiu de col·laborar en la prevenció del frau a través d’Internet, https://sportimistic.com es reserva el dret de verificar les dades personals subministrades pel client, inclòs el document d’identitat o la targeta subministrada, i adoptar les mesures que consideri oportunes (inclosa la cancel·lació de la comanda) perquè la mercaderia adquirida sigui lliurada de conformitat amb les dades que figuren a la comanda.

Les dades confidencials del pagament són transmeses directament i de forma encriptada a l’entitat financera corresponent i en cap cas són emmagatzemats per https://sportimistic.com.

El pagament amb targetes estrangeres podrà estar limitat en funció del país d’origen de la targeta; pots posar-te en contacte amb nosaltres si en realitzar el pagament reps un missatge d’error o cancel·lació.

Lluita contra el frau en targetes de crèdit

L’aparició d’un impagament per motiu de la utilització fraudulenta d’una targeta de crèdit, farà que quedin registrats totes les dades relacionades amb la comanda a la base d’un fitxer d’incidències de pagament realitzat per Stripe.

Qualsevol irregularitat o anomalia podrà rebre un tracte específic.

https://sportimistic.com podrà comprovar les dades personals facilitades pel client i aplicar les mesures necessàries (reclamació de justificants o l’anul·lació de la comanda) en cas de detectar anomalies o rebre denúncies de tercers.

El lliurament:

Les factures seran enviades als clients amb la seva comanda.

Els productes de https://sportimistic.com es venen i es lliuren en el territori espanyol de la Península ibèrica, les illes Balears i l’arxipèlag canari. Queden excloses les vendes a Andorra, Ceuta i Melilla.

1. Lliurament a domicili

No puc anar a recollir la meva comanda, ¿podeu lliurar-lo a casa meva?

Sí, el teu carter el deixarà al teu habitatge

El lliurament de la teva comanda el realitzarà una empresa de transport externa a https://sportimistic.com. Les despeses d’enviament a domicili seran de 5,00 € / GRATIS a partir de 50,00 €, i el termini de lliurament serà de 7 i fins 10 dies (En període de Rebaixes i/o forta activitat el termini de lliurament pot allargar-se fins a un màxim de 20 dies).

El transportista farà dos intents de lliurament. En cas d’absència, el client o destinatari rebrà un avís d’arribada a la seva bústia, amb les informacions necessàries per recuperar la seva comanda.
Si vols rebre la teva comanda en una altra direcció, notifica-ho durant el procés de compra.

Despeses d’enviament:
País Temps Despeses d’enviament

Península 7 – 10 Dies 5,00 € / Gratuït a partir de 50,00 €
Illes Canàries 15-20 Dies 5,00 € / Gratuït a partir de 50,00 €

Canvis i devolucions:

Amb https://sportimistic.com tens 30 dies naturals des de la recepció de la comanda per canviar d’opinió d’una manera molt senzilla!

Si no quedes satisfet, et tornem els diners (sense les despeses de lliurament). Pots tornar els articles a través del correu convencional o mitjançant el transportista. Per a això hauràs de presentar els productes amb el seu embalatge original i juntament amb l’albarà de lliurament.

Devolució a distància:
Reenvia el teu paquet en un termini de 30 dies des de de la recepció de la comanda, juntament amb el seu embalatge original i amb l’albarà de lliurament en què apareguin els articles que vulguis canviar o retornar al transportista.

Devolució a Correos:
– Si ho has rebut amb l’empresa Correos, envia-ho a la següent adreça:

Adreça:

Carrer Serrat del Vent núm. 2, Castellar del Vallès, 08211 Barcelona

Les despeses de devolució per part del client són de 3,00 € que s’han de deduir del reemborsament.

El reemborsament:
– Si pagues amb targeta bancària, l’abonament es realitzarà en la mateixa targeta en els següents 10 dies, un cop haguem rebut el teu paquet amb els productes objecte de la devolució.

De conformitat amb la normativa vigent, disposes d’un termini de 14 dies naturals a comptar de la data de recepció dels productes, per exercir el dret de desistiment sobre la teva comanda; és a dir, tens el dret de deixar sense efecte el contracte sense necessitat de justificar la seva decisió.

Per exercir aquest dret de cancel·lació de la comanda, podràs enviar un correu electrònic comunicant la cancel·lació a info@sportimistic.com

https://sportimistic.com un cop verificat l’estat de l’enviament, procedirà al reemborsament de l’import de la comanda i de les despeses d’enviament en el termini de 14 dies des de la recepció de la mercaderia enviada pel client.

El consumidor i usuari només serà responsable de la disminució de valor dels béns resultant d’una manipulació dels mateixos diferent de la necessària per a establir la seva naturalesa, les seves característiques o el funcionament.

Reclamacions:

En cas de productes defectuosos o no conformes amb la comanda, podràs enviar un correu a info@sportimistic.com comunicant la incidència com més aviat perquè puguem estudiar el teu cas, indicar-te com enviar-nos l’article problemàtic i efectuar, si escau, el reemborsament en el termini màxim de 30 dies des de la teva comunicació. En aquest cas, hauràs d’enviar a la a l’adreça: Carrer Serrat del Vent, núm. 2 Castellar del Vallès, 08211 Barcelona tots els articles de la comanda, que hauran de mantenir les condicions originals i seran inspeccionats en el moment de seva recepció abans de procedir al reemborsament.